
اگر شغلی دارید یا محصولی دارید یا بلد هستید کاری انجام دهید ولی کسی کارها، محصولات و خدمات شما را در اینترنت نمی بیند، باید بگوییم که شغل شما هنوز سنتی است و از این فضای پردرآمد دیجیتال دور ماندید!
خدمات طراحی سایت دیجیتالی به شما کمک می کند تا بتوانید با داشتن یک وبسایت حرفه ای و چندزبانه کسب و کار خودتان را وارد اینترنت کنید تا مشتریان بیشتری شما را در گوگل پیدا کنند و درآمدتان چندین برابر شود.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا یا در واقع CMS (Content Management System) قوی در زمینه طراحی سایت است. سیستم مدیریت محتوا اساساً ابزاری است که مدیریت جنبه های مهم وب سایت بدون نیاز به دانستن چیزی در مورد برنامه نویسی آسان می کند. بیش از ۴۳.۳ درصد از تمام وب سایت های موجود در اینترنت با وردپرس ساخته شده اند. تقریبا می توان گفت از هر چهار وب سایتی که بازدید می کنید بیش از یک مورد احتمالاً توسط وردپرس پشتیبانی می شود.
سایت دو زبانه وردپرس چیست؟
در صورتیکه وب سایتی دارید و دوست دارید کاربرانی در سراسر جهان به وب سایت شما دسترسی داشته باشند داشتن یک وب سایت دو زبانه وردپرس (Multi Language Website) دارای اهمیت و منطقی است.
در عصر دیجیتالی که ما در حال حاضر در آن زندگی می کنیم، اینکه وب سایت شما از هر نظری در جذب مشتریان بالقوه تاثیر گذار باشد بیش از همیشه اهمیت دارد. اکثر مشتریان از وبسایت شما به عنوان اولین نقطه تماس با کسب و کار شما استفاده میکنند، بنابراین گرفتن این حق برای نه تنها تضمین فروش، بلکه ایجاد یک رابطه طولانی مدت با مشتریان و ایجاد درجه بالایی از کسب و کار بسیار مهم است.
طراحی جذاب و کارکرد خوب وبسایت شما در درجه اول از اهمیت زیادی برخوردار است ولی اینکه بتوانید بعد از سفارش طراحی سایت، وبسایت را برای مشتری شخصی سازی کرد نیز از تاثیر گذارترین موارد در جذب مشتری هستند. یکی از این موارد شخصی سازی انتخاب زبان در سایت است که اغلب نادیده گرفته میشود، اما برای داشتن مشتریان بیشتر باید به آن توجه شود. امروزه داشتن وبسایت و محتوای آن به زبانی که برای بازدیدکنندگان در دسترس باشد بسیار مهم است.
مزایای ساخت سایت دو زبانه در وردپرس چیست؟
۱- ساخت سایت دو زبانه در وردپرس باعث جذب مخاطبان گسترده تر در سراسر جهان می شود:
وب سایت دو زبانه با وردپرس باعث پیدا کردن مخاطبان مختلف و جدید چه در یک کشور چه در چندین کشور می شود. اگر زمینه کاری وبسایت شما طوری است که پتانسیل کار کردن با کشورهای دیگر را دارید بهتر است وب سایت دو زبانه وردپرسی داشته باشید در غیر اینصورت مشتریان شما به همین زبان فعلی محدود می شود و مشتریان دیگر از کشورهای دیگر را از دست خواهید داد.
۲- وب سایت دو زبانه باعث افزایش فروش جهانی محصولات یا خدمات شما می شود:
با ظهور فروش برون مرزی، ممکن است متوجه شوید که بسیاری از مشتریان شما از همان کشوری که در آن فعالیت و یا زندگی می کنید نیستند! برای بررسی این موضوع که آیا چند درصد از کاربران شما از کشورهای دیگر هستند می توانید از ابزارهایی مانند گوگل آنالیتیکس استفاده کنید. در اینصورت می توانید اقدام به طراحی وب سایت دو زبانه مختص آن کشورها کنید تا ترافیک و فروش خود را افزایش دهید.
۳- با ساخت وبسایت های دو زبانه در وردپرس در سرچ کشورهای دیگر هم در گوگل ظاهر می شوید:
در صورتیکه اقدام به ساخت وبسایت های دو زبانه در وردپرس نمایید و آن را بر پایه سئو پایه گذاری کرده باشید، وقتی کاربران در کشورهای مختلف کلمات کلیدی مربوط به وب سایت شما را سرچ می کنند، در صفحات برتر گوگل و یا سایر موتورهای جستجو آن زبان نیز ظاهر خواهید شد. در واقع با داشتن سایت های دو زبانه وردپرسی می توانید بصورت بین المللی به چندین زبان در نتایج موتورهای جستجو (SERP) ظاهر شوید و رتبه بندی شوید. در واقع با ساخت وبسایت های دو زبانه در وردپرس شما شانس بیشتری برای رتبه بندی مناسب برای همه کلمات کلیدی اولویت دار خود در همه زبان ها دارید.
۴- با ساخت وب سایت های دو زبانه در وردپرس می توانید با قیمت ارزانتر وارد دنیای کسب و کار اینترنتی شوید:
داده ها نشان داده است که وقتی کاربری از محصولی در اینترنت در وب سایتی خوشش آمده و قصد خرید آن را دارد ترجیح می دهد محتوا را به زبان خودش بخواند و از وبسایتی که به زبان آنها صحبت میکند، خرید کند. در صورتیکه تابحال اقدام به ساخت وب سایت های دو زبانه در وردپرس نکرده اید به این معنی است که مصرفکنندگان خارجی که از سایت شما بازدید میکنند، پس از اینکه متوجه میشوند به زبان مادریشان در دسترس نیست، بلافاصله از آن خارج میشوند و این باعث افزایش نرخ پرش (یعنی کاربر وارد سایت شده و به دلایل مختلف سریع ار سایت خارج شده) وب سایت شما می شود که به ضرر سایت است.
۵- ساخت سایت های دو زبانه در وردپرس باعث ایجاد مزیت رقابتی می شود:
از آنجایی که در هر زمینه که ورود کنید قبل از شما بوده اند و همچنان هستند پس بیش از هر زمان دیگری نیاز دارید تا کسب و کار خود را متمایز کنید تا نسبت به رقبای خود برتری پیدا کنید. کسب و کار شما باید خلاق و متفاوت باشد تا از موفقیت آن نسبت به رقبا مطمئن شوید. ساخت سایت های دو زبانه در وردپرس یکی از مواردی است که دقیقاً این کار را انجام میدهد و باعث متمایز شدن کسب و کار شما نسبت به رقبا می شود.
۶- با ساخت وبسایت دو زبانه در وردپرس بازاریابی مقرون به صرفه تری را تجربه خواهید کرد:
در عصری که ما در آن زندگی می کنیم، داشتن وب سایت برای یک شرکت، نقطه کانونی استراتژی بازاریابی آن است. در واقع هر کار بازاریابی که انجام می دهید ریشه آن وب سایت شماست. ساخت وبسایت دو زبانه در وردپرس باعث می شود هم در هزینه ها و هم در دسترسی ها مقرون بصرفه کار کنید.
۷- ساخت وب سایت دو زبانه در وردپرس باعث تقویت برند کسب و کارتان می شود:
امروزه باید به هر نحوی که میتوانید برای تحت تأثیر قرار دادن مشتریان انعطاف پذیر باشید تا هم مشتریان قدیمی را حفظ کنید و هم مشتریان جدیدی بدست آورید. ساخت وب سایت دو زبانه در وردپرس می تواند به شما در این انعطافپذیری کمک کند و این باعث می شود تا برند شما بیشتر دیده شود.
سایتی که دو زبانه باشد، نشان میدهد که شما یک کسبوکار جهانی را اداره میکنید، که دلالت بر معتبر بودن تصویر برند کسب و کارتان دارد و از جشم مشتریان کسب و کار شما را قابل اعتماد می کند و باعث می شود در هر زمینه ای که هستید حرفه ای بنظر برسید.
۸- ساخت وبسایت دو زبانه با وردپرس می تواند باعث اعتماد مشتریان به کسب و کار شما شود:
اگر می خواهید اعتماد افراد مختلف چه خریدار چه تامین کننده و … را در کشورهای مختلف جلب کنید، بهتر است برای داشتن وبسایت به ساخت وبسایت دو زبانه با وردپرس فکر کنید تا بتوانید پاسخگوی نیاز انها باشید و همچنین خودتان از انها نفی ببرید.
۹- با ساخت وب سایت دو زبانه با وردپرس می توانید با کشورهای دیگر کار کنید و درامد دلاری داشته باشید:
با ساخت وب سایت دو زبانه با وردپرس می توانید با افراد مختلف با واحدهای پولی مختلف دلار، یورو و غیره کار کنید و این باعث می شود تا با افراد مهم که در راس این تجارت ها هستند اشنا شوید و از طرفی ارزش شرکت خود را افزایش دهید و درامد بیشتری کسب کنید.
۱۰- با ساخت سایت دو زبانه با وردپرس به بازارهای جدید و جهانی دسترسی خواهید داشت:
اگر کسب و کار شما آماده شروع گسترش به بازارهای جدید در کشورهای دیگر است، با ساخت سایت دو زبانه با وردپرس و دو زبانه کردن محتوای درون صفحه خود، میتوانید از جایگاه خوبی برخوردار شوید.
مراحل طراحی سایت دو زبانه در وردپرس چگونه است؟
با این مراحل برای طراحی سایت دو زبانه در وردپرس می توانید مطالب سایت خود را بهجای انتشار برای هزاران نفر، در معرض دید میلیونها نفر قرار دهید:
۱- مرحله اول طراحی وب سایت دو زبانه در وردپرس: اهداف توسعه خود را مشخص کنید:
اولین قدم در در طراحی وب سایت دو زبانه در وردپرس این است که تصمیم بگیرید کدام زبان ها را می خواهید به وب سایت خود اضافه کنید. اینکه چه زبانی را انتخاب کنید به منطقه جغرافیایی و مخاطبان مورد نظرتان دارد.
بنابراین، قبل از طراحی وبسایت دو زبانه در وردپرس، به این سوالات پاسخ دهید:
- آیا می خواهید کشور خاصی را هدف قرار دهید یا فقط باید وب سایت خود را بدون هدف گذاری منطقه ای خاص ترجمه کنید؟
- آیا برای محصولات شما بازار خاصی در کشوری وجود دارد؟ اگر بله آیا می توانید در قیمت، کیفیت خدمات و نام تجاری رقابت کنید؟
- برای دو زبانه کردن سایت چقدر می توانید بودجه تعیین کنید؟ و برای برنامه ریزی و ایجاد محتوا به همه آن زبان ها به چند کارمند نیاز دارید؟
۲- مرحله دوم در طراحی وبسایت دو زبانه در وردپرس : استراتژی دامنه خود را انتخاب کنید
این مرحله یکی از مهمترین تصمیمات شما برای دو زبانه کردن سایت است. برای انتخاب نوع نمایش سایت در دامنه در طراحی سایت های دو زبانه در وردپرس دو راه وجود دارد که می خواهید زبان ها در دامنه چگونه نمایش داده شوند:
- ۱. زبان ها در ساب فولدر نمایش داده شوند:
فکر کنید زبان اصلی سایت شما فارسی است (Digitalii) و حالا تصمیم دارید زبان انگلیسی را به سایت خود اضافه کنید. در اینصورت با حالت ساب فولدر آدرس زبان انگلیسی اینطوری نمایش داده می شود: Digitalii.ir/en در واقع بعد از نام دامنه اسلش قرار می گیرد و زبان انگلیسی نمایش داده می شود.
مزایای این روش:
-
- این روش اقتصادی و بصرفه تر است.
- نیاز نیست دامنه جدایی خریداری کنید.
- برای سریع دو زبانه کردن سایت مناسب است.
- رتبه بندی و سئو دامنه اصلی روی این زبان هم تاثیر می گذارد و در واقع رتبه سایت اصلی را به خودش می گیرد.
- برای دو زبانه کردن کسب و کار کوچک و متوسط استفاده می شود.
معایب این روش:
در صورتیکه برای دامنه اصلی مشکلی بوجود آید این فولدرها هم به مشکل بر می خورند.
- ۲. زبان ها در ساب دامنه نمایش داده شوند:
فکر کنید زبان اصلی سایت شما فارسی است (Digitalii) و حالا تصمیم دارید زبان انگلیسی را به سایت خود اضافه کنید. در اینصورت با حالت ساب دامنه آدرس زبان انگلیسی اینطوری نمایش داده می شود: en.digitalii.ir در واقع بعد از نام دامنه قبل از دامنه اصلی نمایش داده می شود و به کاربران و همچنین گوگل می فهماند که محتوای قرار گرفته در این زیر دامنه، از محتوای سایت اصلی جداست.
مزایای این روش:
-
- از نظر اشکال زدایی راحت تر است و کمتر دچار مشکل می شود.
- می توان به عنوان سایت جداگانه و مستقل در نظر گرفت.
- برای دو زبانه کردن وب سایت های بزرگ مناسب است.
معایب این روش:
-
- سئو و رتبه بندی دامنه اصلی به ساب دامین منتقل نمی شود.
- نیاز به نصب نرم افزارهای جداگانه دارید.
- نیاز به خرید یا ایجاد دامنه جدید است.
۳- نرم افزارهای مناسب برای طراحی سایت های دو زبانه در وردپرس را انتخاب کنید:
در صورتیکه با CMS وردپرس کار می کنید افزونه هایی برای دو زبانه کردن سایت وجود دارد که بهترین آنها عبارتند از:
-
- طراحی سایت های دو زبانه در وردپرس با افزونه WPML Multilingual CMS
- طراحی وب سایت های دو زبانه در وردپرس با افزونه TranslatePress
- طراحی وب سایت های دو زبانه در وردپرس با افزونه PolyLang
- طراحی وبسایت های دو زبانه در وردپرس با افزونه MultilingualPress
- و…
۴- مرحله چهارم در طراحی وبسایت های دو زبانه در وردپرس باید مکانی را برای منوی انتخاب زبان انتخاب کنید:
در این مرحله از طراحی وب سایت دو زبانه با وردپرس باید انتخاب کنید که سوئیچ تعویض زبان باید کدام قسمت سایت قرار گیرد. بهترین مکان برای قرارگیری این سوئیچ و در واقع نمایش این منوی کشویی در هدر و منو اصلی سایت است. این مکان شناخته شده ترین و آشکارترین مکان برای قرار دادن آن است چون کاربران به طور غریزی نگاهی به آن خواهند انداخت.
۵- مرحله پنجم در طراحی وب سایت دو زبانه با وردپرس تنطبمات مربوط به انتخاب زبان است:
هنگامی که مکانی را برای سوئیچ تعویض زبان خود انتخاب کردید، باید به ظاهر آن فکر کنید. اول از همه، شما باید تمام زبان هایی را که قرار است به کاربران خود ارائه دهید، در این منو کشویی فهرست کنید. سپس، باید مشخص کنید که ترتیب قرارگیری آنها چگونه باید باشد. نحوه نمایش زبان ها معمولا با پرچم یا متن یا هردو در کنار هم قابل نمایش هستند. بهترین حالت قرارگیری پرچم و متن با هم است.
۶- مرحله ششم طراحی سایت دو زبانه با وردپرس ترجمه زبان است:
در این مرحله باید اقدام به ترجمه زبان سایت نمایید. بعضی از افزونه ها اینکار را بصورت خودکار انجام می دهند ولی نمی توان اعتماد صد درصدی به انها کرد و نیاز است تا یک نیروی انسانی آن را ترجمه کند. در صورتیکه خودتان در این مرحله از طراحی سایت دو زبانه با وردپرس توانایی ترجمه را ندارید می توانید از مترجمین در حوزه کسب و کارتان بهره ببرید.
نکات مهم که باید قبل از طراحی سایت های دو زبانه با وردپرس به آنها توجه کنید:
نکات زیادی در طراحی سایت های دو زبانه با وردپرس وجود دارد که عدم توجه به هرکدام می تواند تاثیر بدی روی تجربه کاربری وب سایت شما داشته باشد. در صورتی که تمایل به طراحی سایت دو زبانه وردپرس دارید به موارد زیر توجه کنید:
۱- سعی کنید موقع طراحی سایت دو زبانه وردپرس دیزاین صفحات و عملکرد آنها در همه زبانها یکجور باشد:
هنگامی که کاربری وارد سایت دو زبانه وردپرس شما می شود، شما می خواهید که او تجربه کاربری ثابتی از همه زبانها داشته باشد، صرف نظر از اینکه در کدام نسخه زبان سایت شما قرار می گیرد. در نتیجه سعی کنید از یک دیزاین و ساختار برای همه زبانها استفاده شود. این موضوع هم باعث می شود تا برند شما در همه جا به یک ساختار باشد و هم به شما در بروزرسانی های آینده کمک می کند تا اسانتر بتوانید اینکار را انجام دهید.
۲- سعی کنید در طراحی وب سایت های دو زبانه با وردپرس از پرچم در کنار زبان مورد نظر استفاده شود:
قرارگیری پرچم ها در مقابل نام زبان ها به کاربران کمک می کند تا سریعتر زبان مورد نظر خود را مشاهده و انتخاب نمایند.
۳- در طراحی سایت های دو زبانه نیازی نیست همه صفحات را ترجمه کنید:
در مورد اینکه چه صفحاتی را در هر زبان ارائه کنید، استراتژیک برخورد کنید. به یاد داشته باشید که همه مطالب نیازی به ترجمه ندارند. می توانید فقط صفحاتی را که بیشتر برای شما درامدزایی دارند را ترجمه کنید هرچند اکثر مشتری هایی که به ما برای طراحی وب سایت های دو زبانه با وردپرس مراجعه می کنند ما معمولا همه صفحات را برای انها در دسترس قرار می دهیم.
۴- محل قرارگیری منوی کشویی تغییر زبان در طراحی وبسایت های دو زبانه با وردپرس رعایت شود:
در طراحی وبسایت های دو زبانه با وردپرس بهتر است این منو در زبان های RTL مانند فارسی بالا سمت راست و یا بعد از گزینه های منو باشد.
۵- در طراحی سایت های دو زبانه بهتر طول متن را برای همه زبانها در نظر بگیرید:
برخی از زبان های نوشتاری مختصرتر از بقیه هستند. زبانهایی مانند ژاپنی و چینی از یک یا دو کاراکتر برای انتقال یک اطلاعات استفاده میکنند، در حالی که در زبانهای مختلف، به چندین کلمه نیاز دارید. در طراحی وبسایت های دو زبانه وقتی متن از زبانی به زبان دیگر ترجمه میشود، طول متن زبان اصلی و ترجمه آن در زبان بعدی سایت متفاوت خواهد بود و در صورتیکه چنین چیزی را از قبل در نظر نگرفته باشید ممکن است با چنین چالشی روبرو شوید در نتیجه بهتر است محلی قابل تغییر را در همه زبانها در نظر بگیرید تا وقتی طول متن کم یا زیاد شد در رابط کاربری سایت تغییری شکل نگیرد.
۶- ناوبری در طراحی سایت های دو زبانه از اهمیت زیادی برخوردار است:
بعضی از وبسایت ها بمحض تغییر زبان به صفحه اصلی ریدایرکت می شوند و این می تواند کاربر را از هدف اصلی دور کند. در طراحی وبسایت های دو زبانه باید حتما به این موضوع اهمیت داده شود تا از ریدایرکت های بیخود جلوگیری شود و کاربران در حین گشت و گذار در سایت گیج نشوند. به عنوان مثال کاربری در زبان فارسی وارد صفحه تماس با ما می شود بهتر است با تغییر زبان به انگلیسی صفحه contact us به نمایش گذاشته شود تا کاربر در همان صفحه باقی بماند. این بهترین حالت است.
۷- در طراحی وبسایت های دوزبانه از محتوای تکراری جلوگیری شود:
در شروع طراحی وبسایت های دو زبانه بهتر است به این نکته توجه کنید که اسم URL ها، دسته بندی ها و … را بهتر است مشابه هم نگذارید تا گوگل و موتورهای جستجوی آن گیج نشوند.
۸- در طراحی وبسایت های دو زبانه به تاریخ ها توجه کنید:
گاهی لازم است نحوه نمایش تاریخ در وب سایت تغییر یابد. برای مثال فُرمت تاریخ شمسی که برای ایرانیان استفاده می شود با فرمت تاریخ های میلادی متفاوت است.
۹- در طراحی وب سایت های دو زبانه به اعداد توجه کنید:
نمایش درست اعداد در طراحی وب سایت های دو زبانه از اهمیت زیادی در رابط کاربری برخوردار است. بهتر است نحوه نمایش اعداد در هر زبان مناسب با همان باشد.
۱۰- در شروع طراحی وب سایت های دو زبانه زبان پیشفرض سایت را در تنظیمات اعمال کنید:
بهتر است زبان پیشفرض سایت زبانی باشد که هدف اصلی شماست و اکثر کاربران شما از آن زبان استفاده می کنند باشد. مثلا اگر کسب و کار شما در ایران فعال است و بیشتر کاربرانتان ایرانی هستند زبان پیشفرض فارسی باشد ولی امکان سوئیچ کردن به زبان های دیگر هم وجود داشته باشد.
همانطور که می بینید، ایجاد یک وب سایت دو زبانه خیلی سخت تر از ایجاد هر سایت دیگری نیست. نکته کلیدی برنامه ریزی خوب است شما می توانید اکنون مشتاقانه منتظر مشتریان بین المللی باشید!
سوالات متداول در زمینه طراحی سایت وردپرس دو زبانه
برای طراحی وبسایت های دو زبانه با وردپرس سوالات زیادی از سوی شما کاربران مطرح است که سعی می کنیم در این قسمت به آنها بپردازیم:
√ چه موقع نیاز به طراحی سایت دو زبانه وردپرسی است؟
ابتدا باید سایت وردپرسی شما با زبان اولیه راه اندازی شود و مشکلات آن رفع شود سپس می توان بعد از آن اقدام به طراحی سایت دو زبانه وردپرسی نمود.
√ طراحی وب سایت دو زبانه وردپرسی برای چه وبسایت هایی مناسب است؟
هر وبسایتی که دارید (سفارش طراحی سایت شرکتی، سفارش طراحی سایت شخصی، سفارش طراحی سایت خبری، سفارش طراحی سایت فروشگاهی و …) را می توانید به سایت دو زبانه وردپرس تبدیل کنید. در صورتیکه وب سایت شما محتوا محور است کار راحت است فقط نیاز به ترجمه محتواهادارید ولی در صورتیکه می خواهید چندزبانه بودن را روی سایت های فروشگاهی پیاده سازی شود باید یکسری نکات مربوط به درگاه های اینترنتی، نحوه ارسال کالا و پرداخت وجه را در نظر بگیرید.
√ آیا قراردادن منوی انتخاب زبان در طراحی وب سایت دو زبانه وردپرسی مهم است؟
بله! باید منوی گزینه های زبان جایی باشند که کاربران به راحتی متوجه آن شوند و دسترسی راحتی برای تغییر زبان داشته باشند. هر الگویی را که انتخاب می کنید، مطمئن شوید که فهرست کشویی به راحتی قابل مشاهده و دسترسی است.
√ در طراحی وبسایت های دو زبانه وردپرس محتوا را خودکار ترجمه کنیم یا دستی؟
طراحی وبسایت های دو زبانه وردپرس بهتر است بصورت دستی و با استفاده از مترجمین پیاده سازی شود تا بتوانید مطالب را آنطور که در زبان اصلی سایت قرار دارد به کاربران منتقل کنید.
√ طراحی وب سایت های دو زبانه وردپرس مناسب است؟
با توجه به اینکه تبدیل شدن کسب و کارها به صورت آنلاین برای برآورده کردن نیازهای مشتریان در حال افزایش هستند، طراحی وب سایت های دو زبانه وردپرس به منظور تطبیق یک پایگاه مشتری بزرگتر به آرامی در حال تبدیل شدن به استاندارد جدید در دنیای طراحی سایت است. اکثر سایت های طراحی شده در ایران و جهان از وردپرس برای راه اندازی انواع سایت ها استفاده می کنند. طراحی وبسایت های دو زبانه وردپرس در انواع مختلف شرکتی، فروشگاهی، خبری، شخصی و … رایج هستند. در نتیجه طراحی وبسایت دو زبانه با وردپرس بشدت توصیه می شود.
√ برای ساخت سایت دو زبانه در وردپرس بهترین افزونه کدام است؟
ابزارهای زیادی برای چندزبانه کردن وبسایت وجود دارند ولی با توجه به تجربه ای که در این زمینه داریم بهترین افزونه برای ساخت سایت دو زبانه افزونه WPML می باشد. این افزونه سریعترین و محبوب ترین راه برای برای ترجمه وب سایت وردپرسی است، با خرید آن از مراجع فروش افزونه و قالب معتبر و نصب آن و انجام تنظیمات آن می توان اقدام به راه اندازی و ساخت سایت دو زبانه کرد. با این افزونه می توانید انتخاب کنید که وب سایت شما ۱۰۰٪ به صورت خودکار ترجمه شود، یا با استفاده از مترحمان دستی ترجمه شود.
√ طراحی سایت های دو زبانه وردپرس برای زیبایی وحرفه ای نشان دادن سایت مناسب است؟
بعضا دیده می شود که طراحی سایت های دو زبانه وردپرس بدون ورود محتوای مناسب به حال خود رها شده است. چه طراحی سایت وردپرسی یا اختصاصی باید برنامه و اهداف خود را برای دو زبانه کردن داشته باشید؛ چراکه هزینه و زمان این نوع طراحی سایت بسیار بالاتر از طراحی سایت تک زبانه است.
√ بعد از طراحی وبسایت دو زبانه وردپرس بهتر است کاربر بر اساس IP زبان مورد نظر را ببنید یا خیر؟
بعضی از وبسایت های دو زبانه بر اساس IP شما، بدون اینکه شما بخواهید خودتان زبان مورد نظرتان را انتخاب کنید زبان مورد نظر را به شما نشان می دهند. یکی از سوالات متداول در زمینه طراحی وبسایت چند زبانه وردپرس این است که آیا این قابلیت خوب است یا نه؟ برای جواب باید بگیم که استفاده از افزونه های مبتنی بر IP کاربر در ساخت وبسایت دو زبانه توصیه نمی شود. بعضی از افزونه های وردپرسی بر اساس IP کاربران محتوای سایت را به زبان های مختلف ترجمه می کنند. این افزونه ها در اغلب موارد موثر هستند اما مسلما هر شخصی در امارات به زبان عربی جستجو نمی کند اما ناخواسته وارد صفحه عربی سایت خواهند شد.
√ سایت دو زبانه ورپرس برای چه افرادی مناسب است؟
سایت دو زبانه ورپرس برای هر کسی که وب سایت دارد مناسب است ولی برای چند دسته از افراد و کسب و کار های زیر لازم و ضروری است:
- سایت دو زبانه ورپرس برای افرادی که قصد گسترش کسب و کار به خارج از کشور را دارند و می خواهند درامد دلاری و … داشته باشند لازم است.
- سایت دو زبانه ورپرس برای کسب و کار ها و افرادی که طراحی سایت برای آن ها می تواند دلیلی برای مهاجرت به کشور مقصد باشد ضروری است.
- سایت دو زبانه ورپرس برای بیزینس هایی که در نمایشگاه های بین المللی شرکت می کنند و مراجعین خارجی زبان دارند ضروری است.
- سایت دو زبانه ورپرس برای افراد یا کسب و کارهایی که دوست دارند خدمات و محصولات خود را به خارج از کشور بفروشند لازم است.
- سایت دو زبانه ورپرس برای افراد و کسب و کارهایی که برندی دارند و می خواهند برند خود را در سطح جهانی معروف کنند لازم است.
- ساخت سایت وردپرسی دو زبانه برای افراد و کسب و کارهایی که نیاز به مشتریان خارجی دارند لازم است.
چگونه برای طراحی وب سایت دو زبانه وردپرس اقدام کنیم؟
اگر شما هم به سفارش طراحی وب سایت وردپرس دو زبانه فکر می کنید، حتما این فکر خود را عملی کنید تا کسب و کار خود را جهانی کنید، به کسب و کار خودتان اعتبار ببخشید، به دنیا بگویید که چه کسی هستید و چه خدمات یا محصولاتی را در سطج جهانی ارائه می دهید . در نهایت با طراحی وب سایت دو زبانه وردپرس پایهای را برای تعامل با مشتریان ایجاد میکنید.
طراحی وب سایت دو زبانه وردپرس را با خدمات طراحی سایت دیجیتالی تجربه کنید:
- طراحی کاملا ریسپانسیو و واکنش گرا برای استفاده در کامپیوتر، موبایل و تبلت
- استفاده از قالب های اختصاصی و دارای لایسنس در طراحی های وردپرسی
- امکان طراحی سایت چندزبانه در حالت ساب دامین و ساب فولدر
- ناوبری راحت تر کاربر در سایت
- امکان عوض کردن استایل سایت در حالت ها و زبان های مختلف
- امکان افزودن زبان های جدید در آینده
- پشتیبانی کاملا رایگان یک ساله!
- و…
قیمت طراحی سایت دو زبانه وردپرس چقدر است؟
قطعا هزینه طراحی سایت دو زبانه وردپرسی لحاظ زمان و پروسه طولانی تری که دارد، ۳۰ درصد بیشتر از طراحی سایت معمولی است و بر اساس موارد زیر کم و زیاد می شود:
- هرچقدر تعداد زبان های درخواستی بیشتر باشد هزینه طراحی وب سایت دو زبانه وردپرس هم افزایش خواهد یافت.
- ترجمه محتوا بر عهده شرکت باشد یا کارفرما؟
- نیاز به طراحی سایت شرکتی می باشد یا فروشگاهی؟
- روش دو زبانه کردن سایت کدام است؟ (روش سابدامین یا ساب فولدر)
در ادامه پلن ها و قیمت طراحی وب سایت در خدمات طراحی سایت دیجیتالی را مشاهده می کنید.
:: پلن های طراحی سایت

:: امکانات و ویژگی ها
رعایت اصول اولیه سئو
ریسپانسیو
پنل مدیریت فارسی و آسان
پشتیبانی رایگان یکساله
رعایت اصول امنیتی
سرعت بارگزاری بالا
مشاوره رایگان و سفارش
۰۹۳۷۵۳۳۴۸۳۳ | سارا امام دوست
