معرفی ۱۰ تا از بهترین زبان های طراحی سایت

بهترین زبان های طراحی وبسایت چیست - خدمات طراحی سایت دیجیتالی

بهترین زبان طراحی سایت چیست؟ این سوال معمولا برای دو دسته از افراد است: در صورتیکه تازه می خواهید اقدام به یادگیری طراحی سایت با یکی از زبان های برنامه نویسی کنید و با گرفتن پروژه و راه های درامدی دیگر ار وب سایت هایی که می سازید کسب درآمد کنید. یا در صورتیکه کارفرما هستید و می خواهید پروژه طراحی سایت خود را به یک طراح سایت بسپارید و در حال تحقیق برای پیدا کردن بهترین زبان برای طراحی سایت هستید حتما این مطلب را تا آخر بخوانید تا با محبوب ترین و بهترین زبان های طراحی وبسایت آشنا شوید.

از آنجایی که امروزه همه کارها به سمت دیجیتالی شدن پیش می رود و اکثر کسب و کارها برای جذب مشتریان بیشتر، فروش بیشتر، برند شدن و برتری از رقبا نیاز به وب سایت دارند، دانش کامل از زبان های طراحی وب ضروری است.

برنامه نویسی چیست؟ 

برنامه نویسی اقدامی برای به‌کارگیری کامپیوتر جهت انجام یک وظیفه مشخص است که این وظیفه باید بدون خطا و به‌درستی انجام شود.

اولین خالق برنامه کامپیوتری با الگوریتمی برای محاسبه اعداد برنولی شخصی بود به نام آدا لاولیس (ایدا لاولیس) ، ریاضیدان انگلیسی قرن نوزدهمی ، شناخته شده است. ایدا لاولیس در october اکتبر ۱۸۴۲ برای نخستین بار به همراه چارلز بابیج چیزی را که به عنوان اولین کامپیوتر در نظر گرفته می شود، توسعه دادند. این یک دستگاه مکانیکی اولیه به نام موتور تحلیلی بود و لاولیس الگوریتم خود را برای این دستگاه نوشت. از آن زمان، برنامه نویسی به یک زمینه گسترده در صنعت فناوری و فراتر از آن تبدیل شده است.

برنامه نویسی چیزهای زیادی را در زندگی ما ممکن می کند:

  1. هنگامی که یک وب سایت را برای یافتن اطلاعات، تماس با ارائه دهنده خدمات یا انجام خرید مرور می کنید، برنامه نویسی به شما امکان می دهد با عناصر روی صفحه سایت، مانند دکمه های ثبت نام یا خرید، فرم های تماس و منوهای کشویی تعامل داشته باشید.
  2. برنامه نویسی پشت برنامه تلفن همراه می تواند به شما امکان سفارش غذا، رزرو سرویس اشتراک گذاری، ردیابی تناسب اندام، دسترسی به رسانه ها و موارد دیگر را به آسانی برای شما فراهم کند.
  3. برنامه‌نویسی به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا از طریق نرم‌افزارهای مختلف برای ذخیره‌سازی فایل و اتوماسیون و ابزارهای ویدئو کنفرانس برای ارتباط بین مردم در سطح جهانی، کارآمدتر عمل کنند.
  4. اکتشاف فضا از طریق برنامه نویسی امکان پذیر می شود.
  5. و …

زبان برنامه نویسی چیست؟ 

به طور خلاصه با کمک زبان های برنامه نویسی می توانیم یک سری دستورات به کامپیوتر بدهیم تا برای ما اجرا کند. ممکن است تعجب کنید که چگونه برنامه نویسان (انسان ها) دستورالعمل ها را به رایانه ها منتقل می کنند. این کار با زبان های برنامه نویسی انجام می شود. زبان های انسانی مانند انگلیسی و اسپانیایی دارای نحوی برای راهنمایی ترکیب عبارات و جملات هستند. زبان های برنامه نویسی همچنین دارای نحوی هستند که نحوه نوشتن منطق پشت کد نوشته شده توسط برنامه نویسان را راهنمایی می کند. وقتی به زبان های برنامه نویسی اشاره می کنیم، معمولاً می توانیم آنها را به چند دسته مجزا طبقه بندی کنیم.

انواع زبان های برنامه نویسی

یادگیری زبانهای برنامه نویسی به عوامل مختلفی مانند تجربه، انگیزه برای یادگیری و علایق فردی بستگی دارد.

زبان برنامه نویسی طراحی سایت چیست؟ 

در کل بیش از صد نوع زبان برنامه نویسی مختلف در دنیا وجود دارد که هر کدام از این‌ها کارایی مخصوص به خود را دارند و تعدادی از آنها نیز برای طراحی سایت مناسب هستند که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند.

بهترین زبان های طراحی وب سایت چیست و کدام زبان برنامه نویسی را انتخاب کنم؟ 

وقتی دنبال این هستید که بهترین زبان طراحی وب سایت چیست ابتدا باید این ۴ سوال را از خود بپرسید:

  1. از کدام زبان های توسعه وب می توانید بهترین حقوق و درآمد را داشته باشید؟
  2. در حال حاضر محبوب ترین زبان های توسعه وب که بیشترین استفاده را دارند و ترند هستند کدامند؟
  3. چه زبان هایی در سال های آینده تقاضای زیادی خواهند داشت؟
  4. یادگیری زبان کدنویسی چقدر آسان است؟

انواع زبان های برنامه نویسی طراحی وب سایت چیست؟ 

حالا که دنبال شناخت زبان های طراحی سایت هستید بیاید انواع زبان های برنامه نویسی طراحی وب سایت را از لحاظ سه جنبه شغلی بررسی کنیم:

  1. زبان های طراحی وب فرانت اند (Front End)
  2. زبان های طراحی وب بک اند (Back End)
  3. زبان های طراحی وب فول استک (Fullstack)

۱- زبان های طراحی وب سایت فرانت اند (Front End): 

به فرآیند توسعه رابط کاربری (UI = User Interface) و ظاهر وب سایت یعنی بخشی از وب سایت که کاربران می توانند ببینند و با آن تعامل داشته باشند فرانت اند گفته می شود. فناوری های مختلفی که در توسعه UI استفاده می شوند عبارتند از HTML، CSS، جاوا اسکریپت و غیره که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.

۲- زبان های طراحی وبسایت بک اند (Back End):

بک اند به بخشی از سایت یا اپلیکیشن گفته می شود که کاربر عادی قادر به مشاهده آن نمی باشد. برخلاف فرانت اند که کاملا با کاربران در ارتباط است، در بک اند کاربران قادر به مشاهده ی کد ها و سایر اتفاقات پشت پرده نبوده و به آن ها دسترسی نخواهند داشت.

به بیانی دیگر می توان گفت که بک اند هسته ی یک سایت است که وظیفه ی کنترل منطق را بر عهده دارد که به آن Server Side نیز می گویند. پیاده سازی بک اند توسط Back-End Developer ها انجام می گیرد.

زبان های برنامه نویسی طراحی وب مورد نیاز برای توسعه back-end عبارتند از: Nodejs، Python، PHP و غیره که در ادامه با آنها آشنا خواهید شد.

بک اند در برنامه نویسی سمت سرور عموما از سه بخش تشکیل شده است:

سرور، پایگاه داده، برنامه

اکنون با استفاده از یک مثال با کاربرد دقیق هر یک از این بخش ها آشنا خواهید شد.

  • بخش فرانت اند: مثلا اگر بخواهید از یک سایت فروشگاهی محصولی را به صورت اینترنتی خریداری کنید، تمام اجزایی که شما در صفحات سایت می بینید همان بخش فرانت اند می باشند.
  • بخش پایگاه داده: هنگامی که قصد خرید از سایتی دارید، ابتدا در سایت ثبت نام می کنید و اطلاعاتی از قبیل نام، ایمیل، شماره موبایل و… را وارد می کنید که تمامی این اطلاعات در قسمت پایگاه داده ذخیره می شوند.
  • بخش برنامه: زمانی که محصولی را از سبد خرید حذف یا اضافه کرده یا اطلاعات وارد شده را تغییر می دهید، برنامه نوشته شده این اجزا را در دیتابیس تغییر می دهد.
  • بخش سرور: سرور یک کامپیوتر قدرتمندی است که به برنامه ها دسترسی داشته و تمامی اطلاعات در آن ذخیره می شوند. به همین دلیل است که اگر بعد ها با یک حساب کاربری به آن سایت مراجعه کنید تمام اطلاعات شما هنوز در آن موجود است.
  • بخش بک اند: وقتی که یک محصول را خریداری کردید قسمت بک اند برنامه با سرور ارتباط برقرار کرده تا تغییراتی که در پایگاه داده ذخیره ‌شده را روی سرور ایجاد کند و در صورت نیاز پس از پردازش به کاربر نمایش دهد.

۳- زبان های برنامه نویسی طراحی سایت فول استک (Full Stack):

یک توسعه دهنده فول استک باید هر دو قسمت فرانت اند و بک اند وب سایت را مدیریت کند. برای اینکار، توسعه دهنده نیاز به تسلط بر کدنویسی، مدیریت پایگاه داده، مدیریت API، مدیریت امنیت و غیره دارد.

معرفی بهترین زبان های طراحی سایت:

حالا که متوجه شدید در چه مشاغلی می توانید مشغول به کار شوید حالا می خوایم شما را با انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت آشنا کنیم تا با دید بازتری اقدام به طراحی وب کنید و بتوانید درامدزایی خود را از همین الان شروع کنید. 🙂

شما نیازی به یادگیری همه این زبان های برنامه نویسی ندارید، یکی را انتخاب کنید که دوست دارید و نیاز شما را برآورده می کند.

۱- زبان برنامه نویسی طراحی سایت اچ تی ام ال (HTML):

اچ تی ام ال (HTML) که مخفف HyperText Markup Language است و با نام زبان نشانه گذاری فرامتن هم شناخته می شود یک زبان برنامه نویسی  نیست بلکه اسکلت اصلی تمامی سایت هایی است که در سراسر دنیا به وجود می آیند است. در اصل HTML تنها برای نمایش محتوا در ساختار های از پیش تایین شده ساخته شده و یک زبان بسیار ساده است و پیشنیاز ورود به دنیای طراحی وب می باشد و طراحان وب را قادر می سازد تا قاب اصلی را برای کل وب سایت و طرح بندی کل پروژه را تنظیم کنند.

۲- زبان برنامه نویسی طراحی وب سایت سی اس اس (CSS):

زبان HTML هیچ ظاهری ندارد و به کمک مکمل خود یعنی CSS که مخفف (Cascading Style Sheets) است ظاهر و شکل و شمایل می گیرد. هم HTML و هم CSS ساده ترین زبان های کامپیوتری و نشانه گذاری هستند. ما نمی توانیم در مورد HTML بدون ذکر CSS در طراحی سایت صحبت کنیم. این دو زبان در کنار هم پیش می روند. اگر HTML بدن است، CSS روح است. HTML به توسعه طرح و ساختار وب سایت کمک می کند در حالی که CSS به توسعه جنبه بصری وب سایت کمک می کند.

CSS تعیین می‌کند هر کدام از عناصر HTML چگونه نمایش داده شوند. در واقع به کمک آن می‌توان برای هر عنصر از صفحه، سبک نمایشی خاصی ایجاد کرد. با این ابزار به اجزای صفحه‌ی وب، رنگ و لعاب می‌دهیم تا صفحات زیباتری داشته باشید! اساسا این زبان برای برنامه نویسی سایت طراحی شده، اگر بگویید طراح وب هستید یعنی HTML و CSS را قطعا باید بلد باشید.

۳- زبان برنامه نویسی طراحی وبسایت جاوا اسکریپت (JavaScript یا JS): 

JavaScript که به اختصار JS نیز نامیده می‌شود، یکی از محبوبترین زبان‌های برنامه نویسی است. جاوا اسکریپت زبانی سطح بالا، داینامیک، شی‌گرا و تفسیری است که از شیوه‌های مختلف برنامه نویسی پشتیبانی می‌کند. از این زبان می‌توان برای برنامه نویسی سمت سرور (Server Side)، اپلیکیشن‌های موبایل، بازی و اپلیکیشن‌های دسکتاپ استفاده کرد. بنابراین می‌توان اینگونه برداشت کرد که زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت، یک زبان همه فن حریف است.

این زبان اسکریپت برای طراحی وب با CSS و HTML تعامل دارد و زبان برنامه نویسی مفسری در سمت کلاینت است که می توان بوسیله آن عناصر HTML موجود در صفحه وب و مقادیر CSS آن ها را تغییر داد و نیز ابزاری برای اعتبارسنجی داده ها است.

ترکیب زبان های برنامه نویسی HTML و CSS و JavaScript: 

HTML اسکلت سایت شما را تشکیل می دهد و برای استایل دادن و ظاهر خوب دادن به اسکلت وب سایت شما از CSS استفاده می شود. در واقع CSS به ظاهر وب سایت شما مانند فونت ها، طرح رنگ ها و سایر جنبه ها مربوط می شوند. جاوا اسکریپت هم که یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است به ارائه عملکردهای اضافی به وب سایت کمک می کند.

۴- زبانی برای طراحی وبسایت بنام تایپ اسکریپت (TypeScript):

تایپ اسکریپت (TypeScript) یک زبان برنامه‌نویسی چندسکویی، متن باز و کامپایلری است که توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده شده و پشتیبانی می‌شود. تایپ اسکریپت یکی از زیر مجموعه‌های زبان جاوا اسکریپت است که به شما کمک می‌کند تا کدهای خود را به روش ساده‌تری نوشته و سپس با کامپایل‌ کردن آن‌ها خروجی استاندارد کد جاوا اسکریپت را به دست آورید.

امکانات پیشرفته‌ای که مایکروسافت به تایپ اسکریپت افزوده است، آن را به زبان‌هایی مانند #C، جاوا و… نزدیک ساخته است. تایپ اسکریپت برای توسعه‌ی پروژه‌های بزرگ جاوا اسکریپت طراحی شده است و فرآیند توسعه را تا حد زیادی ساده می‌کند.

۵- زبان برای طراحی وبسایت پی اچ پی (PHP): 

زبان برنامه نویسی به جرات یکی از قوی ترین و بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی وبسایت محسوب می شود. PHP یک زبان برنامه نویسی پویا و سمت سرور است که ایجاد برنامه های کاربردی وب را خیلی آسان می کند. بر اساس آمار و ارقام اکنون PHP با سهم ۸۲ درصدی از وب‌سایت‌ها به عنوان محبوب‌ترین زبان برنامه‌نویسی سمت سرور مطرح است و در واقع بیش از نیمی از وب سایت های موجود با زبان PHP نوشته شده اند. مثلا همین وردپرس که خیلی پرطرفدار است و اکثر سایت ها با آن ساخته می شود با زبان برنامه نویسی PHP اجرا و نوشته شده است.

گزینه‌های مختلفی برای توسعه وب در این سال‌ها مطرح شده‌اند. در آغاز HTML ساده استفاده می‌شد، سپس توسعه‌دهندگان از HTML به همراه CSS جاسازی شده یا یک ارجاع به فایل CSS استفاده کردند. زمانی که وب‌سایت‌های دینامیک مطرح شدند، PHP نیز وارد میدان شد و با قدرت تا الان ادامه داده است.

PHP همچنین دارای فریم ورک هایی مانند Laraval است که هم قدرتمند است و هم به شما امکان می دهد تا به سرعت برنامه های وب را با استفاده از الگوی معماری مدل-نما-کنترلر (Model–view–controller – MVC) ایجاد کنید.

به افرادی که می گویند PHP مفید نیست گوش ندهید، اگر برایتان آسان است، آن را دنبال کنید، و اگر می خواهید PHP را برای توسعه وب در سال ۲۰۲۳ یاد بگیرید و به یک منبع نیاز دارید، من به شدت PHP با لاراول را برای مبتدیان توصیه می کنم. از Udemy در دوره لاراول استاد شوید. یک دوره آنلاین عالی برای یادگیری عمیق زبان طراحی سایت php و Laravel است. 

۶- زبان طراحی وب پایتون (Python):

Python یا پایتون، یک زبان برنامه نویسی سطح بالا، مفسری و شی‌گراست که توسط Guido Van Rossum طراحی شده است. این زبان برنامه نویسی، برای اولین بار در سال ۱۹۹۱ منتشر شد.

پایتون، قدرتمند، رایگان و متن‌باز است. از ویژگی‌های بارز و متعددی همچون سینتکس ساده، چند سکویی، کتابخانه‌های متعدد و غنی، مدیریت استثناها، مدیریت حافظه‌ی داخلی و… برخوردار است.

برنامه نویسان، پایتون را به عنوان یک زبان برنامه نویسی همه‌منظوره می‌شناسند، زیرا پایتون یکی دیگر از زبان های عمومی است که در سال اخیر محبوبیت زیادی به دست آورده است و می توانید از پایتون برای یادگیری ماشین و هوش مصنوعی، طراحی وب سایت و برنامه‌های اینترنت، ساخت برنامه‌های دسکتاپ، ساخت بازی‌ها، تجزیه و تحلیل داده‌ها، اسکریپت نویسیف هک و تست نفوذ وساخت اپلیکیشن موبایل استفاده کنید.

این امکان برای برنامه‌نویسان و توسعه دهندگان وب وجود دارد که برای توسعه برنامه کاربردی تحت وب خود در پایتون، از صفر تا صد در زبان برنامه‌نویسی پایتون کد نویسی انجام دهند.

۷- زبان طراحی سایت روبی (Ruby):

روبی (Ruby on Rails) یک زبان برنامه‌نویسی انعطاف‌پذیر، وب،تست نفوذ، پویا و شیءگرا است و یکی دیگر از زبان های برنامه نویسی است که یکی از زبان های طراحی سایت محسوب می شود.

روبی به عنوان یک زبان برنامه نویسی شی گرا و متن باز در حوزه های مختلف مثل توسعه وب، پردازش داده، توسعه اپلیکیشن موبایل و … عملکرد خوبی از خود نشان داده است. مخصوصاً بهره مندی از فریمورک Ruby on Rails باعث افزایش سرعت و کیفیت توسعه وبسایت با زبان روبی شده است.

روبی استفاده از استانداردهای وب مانند JSON یا XML برای انتقال داده و HTML، CSS و جاوا اسکریپت را برای رابط کاربری تشویق و تسهیل می‌کند.

درست است که این زبان به اندازه زبان هایی مثل جاوا اسکرپیت، PHP و پایتون محبوب نیست ولی این باعث نمی شود که ویژگی ها و کارایی آن را نادیده بگیریم چون Ruby هم در حوزه های متنوعی، از توسعه وب گرفته تا تحلیل داده ها کاربرد دارد و به خوبی توانسته است از پس جلب رضایت توسعه دهندگان بربیاید.

۸- زبان طراحی سایت سی شارپ (#C):

سی شارپ #C مخفف C Sharp است که یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط مایکروسافت توسعه یافته است. این برنامه قبلاً برای فریم ورک دات نت (NET.) توسعه داده شده بود و در حال حاضر در توسعه بک اند (Back End) و طراحی سایت، توسعه بازی، توسعه اپلیکیشن موبایل و غیره بسیار استفاده می شود. سی شارپ نه تنها در ویندوز، بلکه در پلتفرم های اندروید، لینوکس و iOS قابل استفاده است. که آن را به یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی طراحی وب تبدیل می کند.

۹- زبان طراحی وبسایت کریستال (Go  یا Golang):

زبان برنامه نویسی گو (Go) یا GoLang ، یک زبان برنامه نویسی متن باز است که در گوگل طراحی شده است. Golang یا Go یکی از زبان های برنامه نویسی متن باز است که از لحاظ سینتکس شباهت زیادی به زبان C دارد. این زبان سرعت بالایی دارد و از حافظه کمی هم استفاده می کند، همین ویژگی ها باعث شده اند که Golang به یک زبان ایده ها برای سیستم هایی با ترافیک بالا تبدیل شود.

Go مخصوص کاربرانی است که دوست دارند از سادگی برنامه نویسی لذت ببرند و به خاطر درک آسان و منحنی یادگیری پایین به یک گزینه عالی و ایده آل برای ساخت سریع وب اپلیکیشن ها تبدیل شده است.

این زبان با ارائه مجموعه بزرگی از کتابخانه ها به توسعه راحت تر وب اپلیکیشن ها کمک می کند. علاوه بر این، فریمورک هایی وجود دارند که می توان برای توسعه وب از آنها استفاده کرد و سرعت و کارایی سایت را ارتقا داد.

Gin و Echo از مهم ترین فریمورک هایی هستند که به خاطر ارائه یک محیط ساده، شرایط را برای یادگیری و برنامه نویسی سریع تر به زبان Golang فراهم می کنند.

۱۰- زبان طراحی وب سایت جاوا (Java): 

زبان برنامه نویسی جاوا java توسط شرکت اوراکل طراحی و پشتیبانی شده است و یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی دنیا به حساب می آید. جاوا کاملا بر اساس شی گرایی (OOP) می باشد و قابلیت حمل بسیار بالایی دارد. جاوا ۳ نسخه اصلی دارد به نام های java SE، java ME، java EE که نسخه EE مخفف Enterprise Edition برای برنامه نویسی و تولید نرم افزار های تحت وب استفاده می شود و روی سرور و سیستم عامل های سروری مثل ویندوز سرور و لینوکس قابل اجرا است.

واقعیت این است که طراحی سایت های کوچک و متوسط با جاوا منطقی نیست. به این دلیل که هزینه و زمان بسیار زیادی می برد. جاوا برای تولید نرم افزار های بزرگ و پیچیده تحت وب کاربرد بیشتری دارد و اگر می خواهید سریع و ارزان یک وبسایت با امکانات معمولی طراحی کنید گزینه های به مراتب بهتری وجود دارد. مثل CMS های آماده مثل جوملا و وردپرس یا زبان های برنامه نویسی تحت وب سریع مثل php، net. همچنین یادگیری و برنامه نویسی جاوا بسیار سخت تر از زبان های دیگر تحت وب می باشد.

۱۱- زبان طراحی سایت پرل (Perl): 

زبان Perl یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که در ابتدا برای دستکاری متن‌ها توسعه یافته بود و اکنون برای طیف گسترده‌ای از وظایف از جمله مدیریت سیستم، توسعه وب، برنامه نویسی شبکه، توسعه رابط کاربری گرافیکی و غیره استفاده می‌شود.

زبان برنامه نویسی پرل (Perl) یک زبان متن باز است که تحت مجوز عمومی گنو (GPL) مجوز دارد و در نوشتن اکسپلویت (Exploit)، کدهای تخریب و سیستم های Spidering در مدیریت شبکه توسط هکرها به کار برده می شود. از پرل همچنین در برنامه های دات نت (NET.) برای پردازش متن استفاده می شود و به دلیل استفاده از CGI در صفحات وب و قدرت بالای این زبان در پردازش متن و تطبیق الگو، آن را برای نوشتن CGI به کار می برند.

امروزه مهندسان هوش مصنوعی و ژنتیک نیز به دلیل متن باز بودن Perl و همچنین قابلیت Cross Platform آن، بسیار از آن استفاده می کنند. به دلیل آنکه تکنولوژی و امنیت اطلاعات از اهمیت بالایی در شبکه برخوردار هستند، بر اهمیت یادگیری زبان برنامه نویسی پرل به طور گسترده می افزاید.

۱۲- زبان طراحی سایت سی پلاس پلاس (++C):

++C یک برنامه همه منظوره و عمومی است که هم اکنون در سطح وسیعی از علم کامپیوتر استفاده می شود و مفاهیم شی گرایی وراثت و چندریختی را بیان می کند. تمام نرم افزارهایی که به صورت روزمره در ویندوز با آن ها کار می کنیم توسط زبان مادر سی و سی پلاس پلاس نوشته شده اند و در صنعت خودروسازی، فضایی، معماری، بانکی، کنسول بازی و … کاربرد دارند. تحت ++C می توان وب‌سایت طراحی کرد اما اینکه به راحتی طراحی تحت Php یا دیگر زبان‌های برنامه‌نویسی باشه نیست!

سوالات متداول در زمینه زبان های طراحی وب سایت چیست؟

چه مواردی برای تصمیم گیری اینکه بدانیم بهترین زبان طراحی سایت چیست کمک می کنند؟ 

  • تکنولوژی مورد استفاده
  • سادگی کاربری
  • وابستگی به  Platform
  • سرعت اجرا و امنیت
  • کارایی
  • بازار کار
  • سرعت توسعه
  • نحوه پشتیبانی
  • بهینه بودن برای موتور جستجو
  • و…

من هیچی از برنامه نویسی و طراحی سایت نمی دانم در چنین حالتی بهترین زبان های طراحی وب سایت برای من کدام ها هستند؟ 

در حالی که هیچ پیش زمینه ای در برنامه نویسی ندارید بهترین گزینه برای شما یادگیری HTML، CSS و JavaScript است.

قوی ترین زبان طراحی وب و بهترین آنها چیست؟ 

در این مقاله سعی شد کلیدی‌ترین نکاتی که ممکن است در انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی اثرگذار باشند، بررسی شوند. اما واقعیت این است که نمی‌توان با این نکات تشخیص داد کدام یک بهترین زبان برنامه نویسی است. برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت، بهتر است ابتدا با زبان‌های مختلف آشنا شوید و اطلاعات دقیقی کسب کنید تا راحت‌تر تصمیم بگیرید. هر زبان می‌تواند مزایا، معایب و کاربرد خود را داشته باشد. پس انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی در دنیای کد، کار درستی نیست. شما باید با توجه به هدف خود، مناسب‌ترین زبان را برای خودتان انتخاب نمایید.

راحت ترین زبان برای طراحی سایت چیست؟ 

همان طور که می دانید طراحی سایت شامل دو بخش کلی فرانت اند (front-end) و بک اند (back-end) است و برای شروع فعالیت در این زمینه افراد به دنبال این هستند که چه زبانی برای یادگیری راحت تر می باشد؟

تمامی زبان های برنامه نویسی با هر کاربرد و تخصص و جایگاهی که دارند فقط و فقط رسالت و هدفشان برای ما این است که منطقی که مد نظرمان است را پیاده سازی کنند، ولی هر کدام حیطه ی کاری خودشان، گستردگی خودشان و مزایا و معایب خودشان را دارند.

از آنجایی که سلیقه ی ادم های متفاوت به صورت طبیعی با هم فرق می کند پس به هیچ عنوان نمی توانیم مقاله ای راجب راحت ترین زبان برنامه نویسی نوشت!

پس بهترین مورد این است که اول دنبال علاقتون بگردید و ببینید شما با کدام زبان بیشتر حال می کنید و راجبش تحقیق مفصل کنید و از افراد حرفه ای بدون تعصب کمک بگیرید و با ازمون خطا مسیر مختص خودتان را پیدا کنید.

پس هیچ وقت سوالتان این نباشد که چی راحت تر است و بعد سراغ آن گزینه بروید چون برنامه نویسی به خودی خود کار راحتی نیست و پیچیدگی خودش را دارد و زبان برنامه نویسی فقط یک وسیله است که هر کدام از آنها با استفاده از سینتکس های متفاوتی که دارند هدف ما را محقق می کنند.

پس در اصل خود زبان برنامه نویسی مهم نیست منطق برنامه نویسی است که مهمه است.

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت فروشگاهی چیست؟ 

بهترین زبان برای طراحی وبسایت فروشگاهی می توان به CMS وردپرس اشاره کرد که با زبان PHP نوشته شده است: 

فروشگاه اینترنتی به برنامه‌نویسی بر پایه برخی زبان‌ها نیاز دارد و بدون آنها ممکن نخواهد بود. در نتیجه اگر می‌خواهید تجارت خود را بر روی پلتفرم اینترنت گسترش دهید و مشتریان بیشتری جذب کنید باید بدانید کدام زبان برنامه‌نویسی تخصصی لازمه‌ی شروع کار است.

یکی از بهترین پلتفرم‌ها برای ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای آزاد و منبع باز است که حدود یک چهارم از کلیه وب سایت‌های اینترنتی را تشکیل می‌دهد. بارزترین دلیلی که اکثر فروشگاه‌های اینترنتی از وردپرس بهره می‌برند، به خاطر سهولت استفاده آن است. حتی ابتدایی‌ترین برنامه نویسان تنها با بررسی اجمالی این برنامه می توانند بهترین سایت را پایه گذاری کنند. همچنین به خاطر ماهیت منبع بازی که دارد، به‌طور مداوم در حال به‌روزرسانی است و از امنیت بالایی برخوردار است.

وردپرس برای ساخت فروشگاه اینترنتی بسیار مفید است، زیرا شامل بسیاری از تم‌های اولیه است که مناسب یک فروشگاه اینترنتی خواهد بود. این برنامه همچنین دارای افزونه‌هایی گرفته از صفحه نمایش محصول تا سبد خرید و پرداخت، که عملکرد تجارت الکترونیکی را بهتر کرده و سرعت می‌بخشد. خبر خوب این است که برای طراحی یک وب سایت فروشگاهی نیازی از طریق وردپرس، نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای نیست و به دلیل داشتن افزونه‌های رایگان پرطرفدارترین پلتفرم ساخت یک وب سایت است.

بهترین زبان برای طراحی وب سایت فروشگاهی از صفر تا صد می تواند به PHP با فریمورک Laravel اشاره کرد: 

ساختن یک وب تجارت الکترونیکی با PHP ساده و آسان است. اما تنها سختی و پیچیدگی آن در کدنویسی است. به این معنا که در پلتفرمی مانند وردپرس نیازی به دانش تخصصی کدنویسی ندارید اما در فضایی مانند زبان برنامه‌نویسی پی اچ پی باید دانش کدنویسی را بدانید و بر اساس آن یک وب سایت فروشگاهی را طراحی کنید. PHP یک زبان برنامه‌نویسی متنوع، رایگان و انعطاف‌پذیر است که ابزارهای قوی و مقیاس‌پذیر را در اختیار وب سایت‌های فروشگاهی قرار می‌دهد.

سرعت و کارایی PHP باعث شده این روزها به یکی بهترین برنامه‌ها برای طراحی وب سایت فروشگاهی باشد. چارچوب‌هایی که در این زبان مشاهده می‌کنید، کار برنامه نویسان را آسان‌تر کرده و موجب شده با حداقل هزینه بهترین وب سایت را ارائه دهند. علاوه بر این تجزیه و تحلیل یکپارچه‌ای که در این زبان برنامه‌نویسی وجود دارد، به صاحبان کسب و کار کمک می‌کند تا مشتریان خود را به راحتی ردیابی کنند و بر این اساس فروشگاه اینترنتی را بهبود بخشند.

نتیجه گیزی برای انتخاب بهترین زبان طراحی وب سایت فروشگاهی: 

این سوال دقیقا به امکاناتی که شما نیاز دارید بستگی دارد. اگر فروشگاه اینترنتی که مدنظر دارید با وردپرس قابل ساخت است، بهتر است از همین سیستم های مدیریت محتوای آماده استفاده کنید.

اما اگر فروشگاه اختصاصی می خواهید و امکانات بیشتری مد نظرتان هست که با وردپرس نمی توان آنها را فراهم کرد، استفاده از زبان برنامه نویسی PHP و فریم ورک laravel، بهترین گزینه برای شما است.

برای تشخیص زبان برنامه نویسی سایت چکار کنیم؟ 

از کجا بدانیم وب سایت از چه زبان برنامه نویسی استفاده کرده است؟ چگونه CMS مورد استفاده در یک وب سایت را شناسایی کنیم؟ نحوه تشخیص نوع وب سرور مورد استفاده در یک وب سایت چگونه است؟ از کجا تشخیص بدهیم که سیستم عاملی که یک وب سایت را میزبانی می کند ویندوز است یا لینوکس؟

  •  وب سایت Built With
  • وب سایت Hunter
  • وب سایت Wappalyzer
  • وب سایت W3Techs
  • وب سایت Hexometer
  • وب سایت NetCraft

درآمد طراحی سایت از چه راه هایی است: 

در صورتیکه وب سایتی ندارید و قصد ایجاد و راه اندازی وب سایت را دارید و یا سایتی برای خودتان دارید و در واقع صاحب وبسایتی هستید و دوست دارید بدانید که چطوری می توانید از وب سایت خود درامدزایی کنید و درآمد خود را چندین برابر کنید مطلب  ۱۵ روش برای درآمدزایی از طراحی سایت را تا آخر بخوانید.

یادگیری زبانهای برنامه نویسی برای وبسایت چقدر طول می‌ کشد؟

مدت زمان یادگیری برنامه‌نویسی به رویکرد شما بستگی دارد که چه زبانی را انتخاب کردید؟ در روز می خواهید چقدر زمان برای یادگیری بگذارید؟ هدف شما از برنامه نویسی چیست؟ ولی در کل سریع‌ترین راه برای یادگیری کدنویسی، شرکت در دوره های برنامه نویسی است که می توانید تعداد دوره ها را بر اساس تایم بندی خودتان پیش ببرید و اینکه چقدر طول می کشد بستگی به شما دارد.

۴.۷/۵ - (۳ امتیاز)
نوشتهٔ بعدی
آموزش نصب وردپرس در سی پنل هاست تصویری در چند دقیقه!
نوشتهٔ قبلی
چگونه از وب سایت خود درآمدزایی داشته باشیم؟ ۱۵ روش برای درآمدزایی از طراحی سایت

شما هم برای پیدا کردن مشتریان جدید و درآمدزایی بیشتر نیاز به وبسایت دارید؟
اگر شغلی دارید یا محصولی دارید یا بلد هستید کاری انجام دهید ولی کسی کارها، محصولات و خدمات شما را در اینترنت نمی بیند، باید بگوییم که شغل شما هنوز سنتی است و از این فضای پردرآمد دیجیتال دور ماندید! خدمات طراحی سایت دیجیتالی به شما کمک می کند تا بتوانید با داشتن یک وبسایت حرفه ای کسب و کار خودتان را وارد اینترنت کنید تا مشتریان بیشتری شما را در گوگل پیدا کنند و درآمدتان چندین برابر شود.

:: مشاوره طراحی سایت، پشتیبانی و سئو

Instagram
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

شماره تماس: 09375334833

۱ دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

:: نمونه کارهای طراحی سایت ما

:: مشاوره رایگان طراحی سایت و سئو 

تماس با خدمات طراحی سایت دیجیتالی

شماره تماس: 09375334833

Instagram
WhatsApp
Telegram
LinkedIn

:: جدیدترین مقالات