مزایای ساختن سایت شخصی برای افراد چیست؟
راه اندازی یک وب سایت شخصی به دلایل مختلفی ضروری تلقی می شود. هر روز بیش از هزاران وب سایت جدید ایجاد می شود. بیشتر این موارد مربوط به کسب و کار و خدمات هستند، چه برای راه اندازی یک استارتاپ جدید، انتشار یک وبلاگ حرفه ای، راه اندازی یک فروشگاه آنلاین یا حتی برای معرفی یک سازمان غیرانتفاعی. اما در مورد ایجاد یک وب سایت شخصی چطور؟
راه اندازی یک وب سایت شخصی مزایای زیادی دارد. در واقع، طراحی پرسونال سایت ها (Personal Webdesign) یکی از نیازهای بسیاری از گروههای مردم از جمله کارآفرینان، متخصصان حوزههای دیجیتال، رسانه، سرگرمی و خلاقیت و حتی علاقهمندان است.
موضوع بیشتر در مورد دیدن ارزش در راه اندازی یک وب سایت شخصی است. برای مثال، بسیاری از مردم فکر می کنند حضور در شبکه های اجتماعی کافی است. داشتن حساب کاربری در فیس بوک، توییتر، اینستاگرام، لینکدین و غیره شما را با سایر نقاط جهان مرتبط می کند. اما حقیقت این است که بیشتر مردم هنوز در گوگل به جستجوی مطالب میپردازند، جایی که داشتن وبسایت شخصی شما واقعاً مهم میشود. متقاعد نشدید؟ در اینجا دلایلی وجود دارد که نشان می دهد چرا نیاز به طراحی سایت های شخصی دارید!
-
ساخت سایت شخصی باعث برند سازی شما می شود:
در هر زمینهای که هستید رقابت بسیار زیادی وجود دارد. موفقیت در خط کاری شما در نهایت به توانایی شما در متمایز شدن از رقبایتان بستگی دارد. اینجاست که داشتن یک هویت برند قوی مطرح میشود. وبسایت شخصی شما میتواند به شما این امکان را بدهد که جزئیات دقیقی را تعیین کنید که در مورد چه چیزی هستید و بیوگرافی شما و کسب و کارتان و برندتان چیست؟ برای مثال، میتوانید متن، رنگها، تصاویر و طرحبندی وبسایت خود را مطابق با شخصیت و مهارتهای خود سفارشی کنید. این امکان را برای شما فراهم میکند که نمایش بصری دقیقتری از برند خود نسبت به آنچه میتوانید با یک نمایه رسانه اجتماعی یکنواخت و غیرقابل تنظیم انجام دهید، ایجاد کنید.
-
ساخت سایت شخصی شانس شما برای یافتن شغل را افزایش می دهد
پیدا کردن کار هنوز برای میلیون ها افرادی که حتی حرفه ای ترین هستند دغدغه اصلی است. در حالی که لینکدین و دیگر پلتفرمهای استخدام میتوانند به این امر کمک کنند ولی خیلی از افراد کارفرما در این فضاها حضور ندارند و سعی می کنند برای پیدا کردن افراد مناسب به به وب سایت ها مراجعه کنند! تحقیقات نشان میدهد که تنها حدود 40 درصد از شرکتها برای دریافت اطلاعات در مورد استخدامهای احتمالی به رسانههای اجتماعی مراجعه میکنند بقیه افراد از طریق وبسایت ها اقدام می کنند.
علاوه بر این، مگر اینکه شما یک نام کاملاً منحصر به فرد داشته باشید، تعداد زیادی از افراد دیگر وجود دارند که نام مشابه یا مشابهی در رسانه های اجتماعی خواهند داشت. برای یک کارفرمای بالقوه، انتخاب شما از بین صدها «جان اسمیت» که در فیس بوک وجود دارد دشوار خواهد بود، برای مثال، اگر تصمیم بگیرند شما را به صورت آنلاین جستجو کنند. اگر لینک وب سایت شخصی خود را در رزومه خود اضافه کنید، داشتن وب سایت خود همه تردیدها را در مورد اینکه چه کسی هستید برطرف می کند.
علاوه بر این، وبسایت شخصی شما میتواند استخدام شما را برای افراد آسانتر کند، حتی اگر هرگز برای شغلی درخواست نکرده باشید، زیرا به اطلاعات شما اجازه میدهد در جستجوی Google نشان داده شوند. این به ویژه در صورتی مفید است که یک نمونه کار آنلاین داشته باشید، که ما را به نقطه بعدی می رساند. درنتیجه ساختن سایت شخصی به نف شماست.
-
ساختن سایت شخصی به عنوان نمونه کار دیجیتالی شماست
راه اندازی وب سایت خود به شما این امکان را می دهد که کار خود را به نمایش بگذارید و مدرکی در مورد توانایی های خود ارائه دهید. اگر در یکی از زمینههای خلاقانه مانند نویسندگی، طراحی، هنر، موسیقی و غیره هستید، ساختن سایت شخصی ضروری است. در حالی که میتوانید مهارتهای خود را در رزومه خود فهرست کنید، داشتن یک نمونه کار به مردم این امکان را میدهد که دقیقاً ببینند شما چه کار کردهاید.
به عنوان مثال، اگر شما یک طراح گرافیک هستید که برای شغلی درخواست می دهید، می توانید نشان دهید که تصاویر را برای یک مجله برتر ویرایش کرده اید. این امکان وجود دارد که سایر متقاضیان نیز همین موضوع را گفته باشند، پس چه چیزی باعث می شود که استخدام کننده شما را نسبت به سایرین انتخاب کند؟ اگر آنها بتوانند وب سایت شما را پیدا کنند و به تصاویری که ویرایش کرده اید نگاه کنند، اکنون ایده بهتری در مورد مهارت های شما دارند و می توانند تصمیم قطعی بگیرند که آیا شما را استخدام کنند یا نه.
علاوه بر این، اگر شخصی به دنبال یک طراح گرافیک با استفاده از گوگل باشد، ممکن است بسته به سئوی شما، وب سایت شما در گوگل نمایش داده شود. پس از رسیدن به آنجا، آنها می توانند نمونه کار شما را مشاهده کنند و اطلاعات بیشتری دریافت کنند تا ببینند آیا شما برای پروژه آنها مناسب هستید یا خیر!
-
ساختن سایت شخصی به شما امکان می دهد خودتان را تبلیغ کنید و دانش خود را به اشتراک بگذارید
یک وب سایت شخصی برای افرادی که می خواهند کسب و کار خود را تبلیغ کنند یا دانش خود را به اشتراک بگذارند مفید است. به عنوان مثال، اگر شما یک سخنران انگیزشی یا مربی در هز زمینه ای هستید، ساختن سایت شخصی امکان داشتن یک مکان را می دهد تا به دنیا اطلاع دهید که چه کار می کنید و چگونه با شما در تماس باشند. به روشی مشابه داشتن نمونه کارها، می توانید ویدیوهایی از کارهای گذشته خود و همچنین لیستی از مشتریان خود و حتی نظرات مثبتی که دریافت کرده اید ارسال کنید.
شما می توانید قطعات اطلاعاتی را منتشر کنید، چه در وبلاگ شخصی خود، چه راهنماها یا آموزش هایی، که به ایجاد نمایه شما به عنوان یک متخصص در زمینه موضوعی شما کمک می کند. حتی اگر یک پلتفرم تجاری جداگانه دارید که خدمات شما را می فروشد، ساختن سایت شخصی این امکان را به شما می دهد که تنوع خود را به رخ بکشید.
-
بعد از ساختن سایت شخصی می توانید روی سئو سایتتان سرمایه گذاری کنید.
محتوایی که در اطراف برند شخصی خود تولید می کنید می تواند در جهت حضور کلی شما در سئو کار کند. در واقع در حین یا بعد از ساختن سایت شخصی مقالات، ویدیوها، تصاویر و غیره که ایجاد می کنید حاوی کلمات کلیدی مربوط به کارهایی باشند که به سئوی سایتتان کمک کنند. هر چه مدت زمان طولانی تری از ساختن سایت شخصی شما گذشته باشد و هر چه آنلاین فعال تر باشید، سئوی شما بهتر می شود. در نتیجه، مردم شما را راحت تر پیدا می کنند و می توانید دلخواه به دنبال شخصی برای استخدام، همکاری یا خرید از او باشید.
-
طراحی سایت برای اشخاص بین المللی اهمیت زیادی دارد
طراحی سایت برای اشخاص بینالمللی به صورت سایت چند زبانه و سایت دو زبانه اهمیت زیادی دارد، زیرا این اقدام میتواند باعث جذب مشتریان جدید از سراسر جهان شود. در طراحی سایت بینالمللی، نکاتی مانند استفاده از چند زبانه، رعایت فرهنگها و تفاوتهای بصری و گرافیکی برای مخاطبان داخلی و خارجی، انتخاب قالب مناسب و رعایت استانداردهای سئو بسیار حائز اهمیت هستند.
-
با داشتن سایت شخصی از طریق سئو کردن تصاویر می توانید تصاویر خود را در گوگل نمایش دهید.
در صورتیکه بفکر داشتن وبسایت شخصی هستید و تصاویر زیادی از پروژه ها و نمونه کارها را در رزومه خود دارید می توانید با سئو کردن آنها و ورود کردن انها به سایت انها را در دید بازدید کنندگان در موتورهای جستجو قرار دهید.
-
داشتن سایت شخصی به شما کمک می کند 24 ساعته انلاین باشید.
داشتن سایت شخصی به اینکه شما بتوانید همیشه با مشتریان خود در ارتباط باشید خیلی موثر است. در واقع راه های زیادی برای اینکه با کاربرها از طریق سایتتان در ارتباط باشید وجود دارد. مثلا می توانید از افزونه های چت انلاین استفاده کنید یا از فرم هایی که در صفحات مختلف سایت قرار می دهید با انها در ارتباط باشید و …
-
داشتن سایت شخصی به شما کمک می کند تا
داشتن سایت شخصی
داشتن سایت شخصی
-
وب سایت شخصی رزومه آنلاین شماست
با داشتن وب سایت شخصی رزومه آنلاین شما همیشه در دسترس است و همه در هر زمان و هر مکانی که باشند فقط با انلاین شدن در اینترنت می توانند به اطلاعات شما دسترسی داشته باشند.
انواع سایت های شخصی:
امکان سفارش طراحی انواع سایت های شخصی در تمامی زمینه ها و برای همه کسب و کارها وجود دارد و از این بابت هیچ محدودیتی وجود ندارد:
انواع سایت های شخصی که می توان ساخت عبارتند از:
- انواع وب سایت شخصی رزومه ای
- انواع طراحی سایت شخصی در زمینه پزشکی
- انواع طراحی سایت شخصی در زمینه استارت آپ ها
- انواع طراحی سایت های شخصی در زمینه صنایع
- انواع طراحی سایت های شخصی در زمینه مواد غذایی
- انواع طراحی سایت های شخصی در زمینه صنایع خودروسازی
- انواع طراحی سایت های شخصی در زمینه صنایع خانگی و تزئیینی
- انواع طراحی سایت های شخصی در زمینه طلا و جواهرات
- طراحی سایت شخصی در زمینه لوازم ورزشی
- و …
چرا طراحی وبسایت شخصی برای هر کسی ضروری است؟
-
طراحی وبسایت شخصی به شما کمک می کند تا فرصت های شغلی جدیدی پیدا کنید:
در صورتیکه با شبکه های مجازی مانند LinkedIn کار کرده باشید تا سابقه کاری خود را در دسترس کارفرمایان بالقوه قرار دهید متوجه شدید که چقدر بودن در فضای مجازی می توانید برای پیدا کردن شغل های جدید مفیده بوده باشد. با این حال، بسته به تنظیمات حریم خصوصی بخصوص در ایران که اکثر وبسایت ها مورد فیلتر قرار می گیرند، کارفرمایان بدون این شبکه های مجازی نمی توانند شما را پیدا کنند و در واقع ارتباط شما با این افراد ناپدید می شود! بنابراین بهترین راه برای نشان دادن تجربه و مجموعه کامل مهارت های شما داشتن وب سایت های شخصی می باشد.
-
طراحی وبسایت شخصی به شما کمک می کند تا افراد به شما اعتماد کنند:
طبق گزارش فوربس، 56 درصد از کارفرمایان با توجه به رزومه افراد و مشاهده شبکه های اجتماعی انها، بیش از هر جنبه دیگری تحت تأثیر یک وب سایت شخصی قوی قرار می گیرند. در واقع با داشتن یک وبسایت شخصی می توانید بیش از نیمی از کارفرمایان را با یک وب سایت رزومه تحت تأثیر قرار دهید.
-
طراحی وبسایت شخصی به شما کمک می کند تمامی اطلاعات خودتان را یکجا بصورت آنلاین ذخیره کنید:
در صورتیکه در شبکه های اجتماعی مختلف فعالیت می کنید و یا رزومه شما در جاهای مختلف است و همچنین پروژه هایی که انجام دادید در یک جا دسته بندی نشده اند با طراحی وبسایت شخصی به شما کمک می کند همه اطلاعات خود را در بستر اینترنت که فط متعلق به شماست جمع آوری کنید.
-
طراحی وبسایت شخصی به شما کمک می کند تا بتوانید برند شخصی خودتان را داشته باشید:
شما برای ارتباطات بیشتر و موفق شدن در هر زمینه ای که فعالیت می کنید می توانید روی برند شخصی خود کار کنید. وب سایت شما یک فرصت عالی برای این است تا :
-
- پیوندهای رسانه های اجتماعی خود را برای دسترسی آسان در اختیار دیگران قرار دهید.
- یک وبلاگ شخصی ایجاد کنید و قدرت خود را تقویت کنید.
- یک خبرنامه ایجاد کنید، یا مشترکین جدید را به یک خبرنامه موجود متصل کنید.
- هرچه راه های بیشتری برای ارتباط با طرفداران بالقوه داشته باشید، برند شخصی شما قوی تر می شود.
-
طراحی وبسایت شخصی به شما در ارائه کاری که انجام می دهید کمک می کند:
اگر شما یک عکاس، طراح یا نوع دیگری از هنرمندان تجسمی هستید، ایجاد یک وب سایتی دارای نمونه کارهای شماست چندین مزیت دارد. در حالی که پلتفرمهایی مانند پینترست، فلیکر و اینستاگرام راههای آسانی برای اشتراکگذاری کار شما هستند، اما قابلیت شخصیسازی نیز ندارند. اگر میخواهید پانوراماها و ویدیوهایتان در یک صفحه، کنار هم قرار بگیرند، باید بدانید که چگونه یک نمایه آنلاین با یک وبسایت ایجاد کنید تا بتوانید نحوه نمایش تصاویر نمونه کار خود را سفارشی کنید.
-
طراحی وبسایت شخصی به شما کمک کند تا اجناس خود را بفروشید:
اگر کالا یا خدماتی می فروشید، وب سایت شخصی شما راه مهمی برای ارتباط با مشتریان جدید است. فرقی نمیکند در زمستان چند کلاه بافتهاید، چند بار در ماه ماساژ تایلندی ارائه میدهید، یا یک سرامیککار هستید که میخواهید خط کامل محصولات خود را بفروشید، وبسایت شخصی شما مکانی عالی برای راهاندازی آنلاین است.
-
طراحی وبسایت شخصی سئو شده به شما کمک می کند تا در گوگل دیده شوید:
وقتی مردم شما را در گوگل جستجو می کنند در حالتی که وبسایت شخصی ندارید ممکن است در بهترین حالت اینستاگرام یا سایر شبکه های اجتماعی شما بالا بیاید و شما در اینصورت کنترلی بر نتایج ندارید مگر اینکه یک وب سایت شخصی داشته باشید. ایجاد یک وب سایت شخصی بهترین راه برای کنترل پروفایل دیجیتالی شماست.
طراحی وب وردپرس به شما امکان می دهد وب سایت چند زبانه ایجاد کنید:
این یکی دیگر از عوامل شگفت انگیز برای کاربران وردپرس است. این CMS به شما اجازه می دهد تا یک سایت دو زبانه یا سایت چند زبانه به نزدیک به ۷۰ زبان مختلف ایجاد کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که افزونه Polylang، Weglot یا WPML را نصب کنید یا از TranslatePress استفاده کنید تا به راحتی کل وب سایت وردپرس خود را از جمله پست ها، صفحات، برچسب ها، دسته ها را به هر تعداد زبانی که دوست دارید ترجمه کنید. با ایجاد سایت دو زبانه وردپرس ، سایت چند زبانه وردپرس می توانید فعالیت ها و خدمات و محصولات شما را به صورت بین المللی به دیگران نمایش دهید.
راه درآمدزایی از طراحی وب سایت شخصی چه مواردی هستند؟
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید رزومه های خودتان را در معرض نمایش قرار دهید تا بتوانید موقعیت های شغلی زیادی بدست اورید و افراد بیشتری شما را در حوزه ای که فعالیت می کنید بشناسند.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید نمونه کار ها و پروژه های خود را در سایت قرار دهید و سفارش پروزه بگیرید.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید از طریق استراتژی های سئو و تولید محتوا و بقیه موارد مربوط به سئو سایت خود را رتبه دار کنید و از طریق راه های درامدزایی SEO به درامد برسید.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید از طریق راه های مختلف تبلیغات بگیرید و یا با قرار دادن ریپورتاژها درامد کسب کنید.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید با ارائه مشاوره در زمینه خدماتی که در سایت قرار دادید درامدزایی کنید.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید از طربق فرم های سفارش پروژه با توجه به خدماتی که در سایت قرار دادید پروژه بگیرید.
- بعد از سفارش طراحی وب سایت ورذپرس شخصی می توانید با انتشار دوره های آموزشی و امکان فروش آن در سایت درامدزایی کنید.
- بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید با گذاشتن خدمات در سایت و سئو کردن آنها و جذب مشتریان به درامد برسید.
-
بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید از طریق افلیت مارکتینگ درامدزایی کنید به اینصورت که سایت های محصولات دیگران را از طریق لینکی که در اختیار شما قرار می گیرد بفروش برسانید و کمیسیون دریافت کنید.
بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید از طریق فروش فضای تبلیغاتی درامدزایی کنید. به جای اقدام از طریق اشخاص ثالث، شما مستقیماً فضای تبلیغاتی را به خریداران رسانه می فروشید. بنابراین 100% بودجه تبلیغات مستقیماً به شما تعلق می گیرد.
بعد از طراحی وب سایت شخصی می توانید مقالات دیگران را در سایت خود قرار دهید و برای آنها لینک سازی کنید و از این طریق مبلغی برای هر مقاله دریافت کنید.
مراحل راه اندازی طراحی یک سایت شخصی
برای طراحی سایت شخصی بهتر است طبق مراحل زیر پیش بروید:
اولین مرحله طراحی یک سایت شخصی: نام دامنه خود را انتخاب کنید.
اولین مرحله یک سایت، انتخاب نام دامنه ای است که کاربران می توانند از طریق آن وارد وبسایت شما شوند. از آنجایی که وب سایت شخصی شما نشانده برند شخصی شماست، منطقی است که از نام خود به عنوان نقطه شروع نام دامنه استفاده کنید. در انتخاب نام دامنه بهتر است نکاتی را رعایت کنید. نام دامنه کوتاه، انگلیسی و نشانده برند یا شخص شما باشد.
دومین مرحله طراحی یک سایت شخصی: هاست خود را از هاستینگ خریداری کنید.
برای اینکه وب سایت شما در دسترس عموم قرار گیرد، باید توسط یک شرکت هاستینگ میزبانی شود. یک شرکت هاستینگ می تواند تمامی اطلاعات سایت شما را در سرورهای خودش نگهداری کند. خدمات میزبانی وب زیادی برای انتخاب وجود دارد، بنابراین قبل از طراحی یک سایت شخصی حتما در مورد این شرکتها تحقیق کنید.
سومین مرحله طراحی یک سایت شخصی: هاست و دامنه را ست کنید.
بعد از اینکه هاست و دامین را خریداری کردید کافیست اتصال دامنه به هاست را انجام دهید. ست کردن DNS هاست روی دامین کار بسیار سادهای است که موجب میگردد هر کس در مرورگر نام دامنه شما را جستجو کند به سرور هاست شما انتقال یابد و محتویات سایت شما را مشاهده کند.
چهارمین مرحله طراحی یک سایت شخصی: وردپرس را نصب کنید.
زمان آن است که ساخت سایت شخصی خود را شروع کنید و اقدام به راه اندازی آن نمایید. وردپرس (WordPress.com) برای راه اندازی سایت بهترین گزینه است. در سال های اخیر طراحی وب سایت با وردپرس به قدری محبوب و پشتیبانی شده است که یک پلت فرم عالی برای ساخت سایت های وبلاگی و غیر وبلاگی شده است و بهترین CMS محبوب (سیستم مدیریت محتوا) محسوب می شود.
پنجمین مرحله طراحی یک سایت شخصی: فالب مناسب نصب و راه اندازی کنید.
پس از خرید هاست ایران یا خارج و طراحی یک سایت شخصی باید توجه ویژه ای چه از لحاظ فنی و کدنویسی و چه از لحاظ ظاهری و طراحی آن داشته باشیم. به هر میزانی که در سایتتون از کدنویسی اصولی و با قاعده استفاده کرده باشید اما ظاهر مناسبی نداشته باشه و به اصطلاح User Friendly نباشه کاربران سایت شما رو نمیپسندند و خیلی از اونها بعد از اولین مراجعه به وبسایت سریعا ممکنه خارج شده و دیگه حتی به سایت شما هم برنگردند. برای تغییر قالب وردپرس ابتدا باید قالب خودتون را در هاست بارگزاری کنید و بعد از اینکه قالب شما آپلود شد اقدام به فعال سازی اون کنید. به صورت کلی برای نصب قالب وردپرس دو راهکار پیش روی شما خواهد بود. که شامل موارد زیر هستند.
- نصب قالب از مخزن وردپرس
- نصب قالب سفارشی
ششمین مرحله طراحی یک سایت شخصی: وب سایت خود را دیزاین و سفارشی سازی کنید.
بعد از اینکه تمامی مراحل بالا را برای طراحی وبسایت شخصی انجام دادید وقت آن رسیده تا ان را شخصی سازی و طراحی کنید. برای اینکار بهتر است ابتدا لوگوی خود را مشخص کنید. استفاده از رنگ لوگو یا رنگ سازمانی در طراحی سایت پیشنهاد می شود. سپس اقدام به طراحی صفحات و بقیه موارد نمایید.
صفحات لازم برای ساخت وبسایت شخصی چیست؟
- اولین صفحه در ساخت وبسایت شخصی صفحه اصلی می باشد:
صفحه اصلی همان صفحه اول سایت ( طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت شخصی، طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت خبری) شما است که در این صفحه تمامی اطلاعات سایت شما قرار می گیرد و به همه صفحات سایت لینک می دهد و همچنین از تمامی صفحات سایت لینک می گیرد. این صفحه باید بقدری زیبا و کاربرپسند باشد تا وقتی کاربری به سایت سر زد بتواند از تمامی امکانات سایت براحتی استفاده کند.
- صفحه درباره ما در ساخت وبسایت شخصی اولویت دارد:
نوشتن در مورد خودتان می تواند سخت باشد، اما ضروری است که با افرادی که سایت شما را بررسی می کنند، ارتباط برقرار کنید که چه کسی هستید و چه می کنید.
مواردی مانند:
- چه کسی هستید؟
- از چه زمانی شروع به این کسب و کار کردید؟
- هدف شما از این کسب و کار چیست؟
- ماموریت شما از این کسب و کار و یا ساخت وبسایت شخصی چیست؟
- چشم انداز شما از این کسب و کار چیست؟
می توانید این نوع بخش را به اندازه دلخواه بلند یا کوتاه کنید. افرادی که به تازگی به سایت شما و صفحه درباره ما مراجعه می کنند، فرصتی برای خواندن شش پاراگراف با جزئیات هر سال دانشگاهی که شما گذرانده اید را ندارند.
- صفحه تماس با ما در ساخت وب سایت شخصی مهمترین است:
هدف از ساخت وب سایت شخصی برقراری ارتباط با دیگر افراد است. پس داشتن اطلاعات تماس در موقع ساخت وب سایت شخصی ضروری است.
در صفحه تماس با ما می توانید طبق شرایط خود عمل کنید مثلا اگر نمی خواهید مطمئناً مجبور نیستید شماره تلفن خود (یا حتی آدرس ایمیل خود) را وارد کنید. شما به راحتی می توانید از یک افزونه فرم تماس استفاده کنید تا به بازدیدکنندگان راه آسانی برای برقراری ارتباط بدهید.
همچنین بهتر است در این صفحه لینک شبکه های اجتماعی خود را قرار دهید تا دیگران بتوانند براحتی شما را در رسانه های اجتماعی پیدا و سپس دنبال کنند.
همچنین داشتن نقشه که ادرس شما براحتی از آنجا قابل مشاهده است نیز ضروری است ولی اجباری نیست.
- صفحه نمونه کارها یا پروژه ها در ساخت وب سایت شخصی تاثیر گذار است:
در صورتیکه خدماتی ارائه می دهید بهتر است از نمونه کار ها و پروژه های خود تصویربرداری و فیلمبرداری کنید تا دیگران با دیدن انها بیشتر به برندتان وفادارتر و اعتماد کنند. اگر هر نوع کاری را انجام می دهید که بتوانید آن را به نمایش بگذارید، به یک نمونه کار نیاز دارید. ارائه نمونه هایی از کارهای گذشته خود به مردم، می تواند شما را در بین رقبای دیگری که فقط وظایف شغلی و کلاس هایی را که در گذشته گذرانده اند، متمایز کند و کارفرماهای زیادی را به خود جلب کند.
نمونه کارهای طراحی سایت زیادی در زمینه طراحی سایت شرکتی، طراحی سایت شخصی، طراحی سایت فروشگاهی، طراحی سایت خبری داریم که در قسمت نمونه کار طراحی سایت با وردپرس قابل مشاهده است. می توانید انها را نگاه کنید و سپس روی ما حساب کنید.
- صفحه مهارت ها در ساخت وب سایت شخصی مهم است:
اگر مهارتهایی دارید که بیش از یک کلمه توضیح میدهند، ممکن است ایده خوبی باشد که به آنها بخش اختصاصی بدهید. این صفحه برای افرادی مانند برنامه نویسان، که ممکن است چندین زبان، فریمورک و ابزار را بدانند، قابل اجرا است.
تاریخچه ظهور وب سایت های شخصی و …
در دهه 1990، اکثر ارائه دهندگان خدمات اینترنتی (ISP) یک صفحه وب شخصی کوچک و رایگان ایجاد شده توسط کاربر را همراه با سرویس رایگان Usenet News ارائه کردند. اینها همه بخشی از خدمات کامل اینترنت در نظر گرفته می شدند. همچنین چندین سرویس میزبانی وب رایگان مانند Geocities فضای وب رایگان را برای صفحات وب شخصی فراهم کرده بود. این خدمات میزبانی وب رایگان معمولاً شامل مدیریت سایت مبتنی بر وب و چند اسکریپت از پیش پیکربندی شده برای ادغام آسان فرم ورودی و… در سایت کاربر است.
صفحات وب سایت های شخصی اولیه اغلب “صفحات اصلی” نامیده می شدند و معمولاً توسط صاحب آنها به عنوان صفحه پیش فرض در تنظیمات ترجیحی مرورگر وب تنظیم می شدند. این صفحات اغلب حاوی لینکها، فهرست کارها و سایر اطلاعاتی هستند که نویسنده آنها را مفید میداند.
در روزهایی که موتورهای جستجو در مراحل ابتدایی خود بودند، این صفحات (و پیوندهای موجود در آنها) میتوانست منبع مهمی برای پیمایش در وب باشد. نرم افزار طراحی صفحه، ایجاد صفحات وب سایت های شخصی را برای کاربران آماتوری که برنامه نویسی کامپیوتر یا آموزش طراح وب سایت ندیده اند، آسان تر می کند. برخی از وبسایتهای طراحی وبسایت، اسکریپتهای وبلاگنویسی آماده رایگان را ارائه میکردند، که کاربر تنها کاری که باید انجام میداد این بود که محتوای خود را در قالب وارد کند. در همان زمان، با افزایش محبوبیت سرویسهای شبکههای اجتماعی، برخی از آنها با پلتفرمهای وبلاگنویسی مانند LiveJournal و Blogger، حضور شخصی در وب آسانتر شد. این وب سایت ها یک سیستم مدیریت محتوای جذاب و با کاربری آسان را برای کاربران عادی ارائه کردند. بیشتر وب سایت های شخصی اولیه به سبک وب 1.0 بودند، که در آن یک نمایش ثابت از متن و تصاویر یا عکسها برای افرادی که به صفحه میآمدند نمایش داده میشد.
با فروپاشی حباب دات کام در اواخر دهه 1990، صنعت ISP یکپارچه شد و تمرکز خدمات میزبانی وب از شرکت های بازمانده ISP به خدمات میزبانی اینترنت مستقل و به آنهایی که وابستگی های دیگر داشتند تغییر یافت. به عنوان مثال، بسیاری از دپارتمانهای دانشگاهی صفحات شخصی برای اساتید و پخشکنندگان تلویزیونی برای شخصیتهای روی آنتن آنها ارائه میکردند. شرکت های میزبانی وب یا هزینه ماهانه دریافت می کنند، یا خدماتی را ارائه می دهند که “رایگان” (بر اساس تبلیغات) برای صفحات وب شخصی است. اینها با توجه به حجم کل فایلها بر حسب بایت در هارد دیسک میزبان، یا بر اساس پهنای باند، (ترافیک)، یا ترکیبی از هر دو، قیمت یا محدود میشوند. برای آن دسته از مشتریانی که به استفاده از ISP خود برای این خدمات ادامه میدهند، ISPهای ملی معمولاً به ارائه فضای دیسک و کمک شامل اسکریپتهای در حال آمادهسازی ادامه میدهند.
با ظهور وب سایت های وب 2.0، هم وب سایت های حرفه ای و هم وب سایت های آماتور ایجاد شده توسط کاربر تمایل به داشتن ویژگی های تعاملی داشتند، مانند پیوندهای «قابل کلیک» به مقالات روزنامه های آنلاین یا وب سایت های مورد علاقه، گزینه نظر دادن در مورد محتوای نمایش داده شده در وب سایت. ، گزینه “برچسب” تصاویر، ویدئوها یا لینک ها در سایت، گزینه “کلیک کردن” روی یک تصویر برای بزرگنمایی یا کسب اطلاعات بیشتر، گزینه مشارکت کاربر برای بازدیدکنندگان وب سایت برای ارزیابی یا بررسی صفحات، یا حتی گزینه ای برای ایجاد محتوای جدید تولید شده توسط کاربر برای دیدن دیگران. یک تفاوت اساسی بین صفحات وب شخصی وب 1.0 و صفحات شخصی وب 2.0 در این بود که اولی توسط هکرها، برنامه نویسان رایانه و علاقه مندان به رایانه ایجاد می شد، دومی توسط طیف گسترده تری از کاربران، از جمله افرادی که علایق اصلی آنها در سرگرمی ها بود ایجاد می شد. یا موضوعاتی خارج از رایانه (به عنوان مثال، طرفداران موسیقی مستقل، فعالان سیاسی، و کارآفرینان اجتماعی).
تعرفه طراحی سایت در آژانس های دیجیتال مارکتینگ یا کار با افراد فریلنسری با توجه به امکاناتی که برای سایت شما قرار می دهند متفاوت است. هزینه طراحی سایت های ما در اینجا با توجه به امکاناتی که برای وبسایت شما فراهم می کنم ارزان است. قیمت های طراحی سایت را می توانید اینجا مشاهده کنید: قیمت طراحی سایت ودپرس، هزینه طراحی سایت وردپرس، تعرفه طراحی سایت وردپرس
خدمات طراحی سایت در گیلان (طراحی سایت در رشت) را با دیجیتالی تجربه کنید. در صورت توافق طراحی سایت، قرارداد طراحی سایت و بعد از ان قرارداد خدمات پشتیبانی سایت با شما بسته خواهد شد. شماره طراحی سایت : 09375334833
در صورت داشتن سوالات متداول طراحی سایت می توانید به این صفحه مراجعه کنید و و سفارش انواع وب سایت خود را ثبت کنید.